ICI Kappers: krullen zonder permanent


Prachtige krullen en tweemaal zoveel volume, Gepermanent? Nee, geknipt!


Het lijkt onwaarschijnlijk, maar wij bewijzen dat het kan. Wij werken namelijk met het revolutionaire Krulknippen. En of je nu een "oude" permanent hebt of natuurlijke beweging in je haar, met deze krulknip-techniek knippen wij er weer nieuwe krullen in.


De techniek, gebaseerd op Curlsys van Brian McLean, is inmiddels geperfectioneerd en uitgebreid met verschillende varianten zodat er nog een grotere doelgroep bereikt kan worden. De mogelijkheden zijn ongekend. Moesten we voorheen met de bestaande kniptechnieken nog maar afwachten hoe een krul of slag na het knippen zou vallen, met het Krulknippen kunnen we de slag in het haar sturen zodat we precies kunnen bepalen hoe het haar gaat vallen.We bekijken voor het Krulknippen eerst het haar als het droog is, omdat je dan goed kan zien wat de valling van het haar is. Vervolgens wordt het haar gewassen, eventueel voorgeknipt en afgedeeld in verschillende vlakken, vervolgens delen we elk vlak weer op in strengen, die 1 voor 1 zo worden afgeknipt dat elke streng een aparte krul wordt.


Met de krulkniptechniek kunnen we dus elke streng haar zodanig sturen dat we het op bijna elk gewenste manier kunnen laten vallen. Soms wil je meer krul maken, maar soms ook minder, bij anderen is het wenselijk dat de krul rustiger wordt en weer anderen kiezen voor volume. Ook passen we de techniek toe in steil haar, je krijgt dan natuurlijk geen krul als resultaat maar ook dan kun je het haar sturen, en dus een bepaalde kant op laten vallen of meer volume geven.


Krulknippen is echt uniek in ons vak, omdat er geen enkele andere manier is waarmee je het haar zo exact kan sturen. Je kunt heel gericht bepalen hoe en waar het haar valt en dus veel beter aan de wens van de klant voldoen. Iedereen zou zich in ieder geval 1 keer moeten laten Krulknippen,.. gewoon om te ervaren wat het met je haar kan doen.


Voor iedereen die zich een keer willen laten Krulknippen hebben wij een mooie introductie korting welke je hier kunt vinden.